Багатофункціональний портативний зарядний пристрій CTEK CS FREE з технологією Adaptive Boost отримав нагороду «Продукт року» від Auto Express!

CTEK CS FREE отримав нагороду Продукт року

Революційна технологія Adaptive Boost забезпечує оптимальний спосіб безпечної подачі необхідної кількості живлення для будь-якої 12-вольтової свинцево-кислотної або літієвої батареї, щоб ви могли швидко зарядити акумулятор автомобіля. CS FREE запускає ваше авто від розрядженого стану акумулятора за 15 хвилин без підключення до розетки, а прості світлодіодні дисплеї показують, коли акумулятор має достатній рівень заряду для запуску двигуна.

CTEK CS FREE отримав нагороду Продукт року

CTEK CS FREE має вбудовану батарею, яку можна заряджати через швидкий порт USB-C. При повній зарядці вона буде тримати заряд протягом року, тому вона ідеальна для зберігання в автомобілі, щоб ви могли скористатися нею у потрібний момент.

CTEK CS FREE отримав нагороду Продукт року

CS FREE дозволить вам не бути прив’язаними до живлення від розетки, тому це справді портативний пристрій. Хоча ви все ще можете заряджати свій акумулятор за допомогою традиційного живлення, додаткові аксесуари забезпечують заряджання поза мережею за допомогою набору сонячних батарей або окремого сервісного акумулятора. А завдяки доступним зарядкам USB-C та USB-A, що використовуються для зарядки ноутбуків, смартфонів, планшетів тощо, це найкращий павербанк на 12 В для вашого автомобіля!